Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Julehumanitær aksjon report

.

Kjære våre medlemmer,

Da ble 2021 avsluttet  med stor suksess hvor  vi gjennomførte to humanitære aksjoner og gjorde hverdagen til barn med kreft og deres foreldre samt barn og ungdom innkvartert i hjemmet til skolen "St. Sava" i det minste litt vakrere gjennom våre donasjoner av utstyr, sengetøy og klær.

Den humanitære juleaksjonen var rettet mot å kjøpe håndklær, undertøy, T-skjorter og pyjamaser til barn og unge, som bor i hjemmet til Skolen for grunnskole og videregående opplæring "St. Sava" i Umca.

Elevene som går på skolen og oppholder seg i hjemmet er i ulik alder, så alle klærne ble kjøpt inn til dem i forskjellige størrelser, fra barn til voksne. Innkjøp av klær ble gjort gjennom firmaet «Jasmil» fra Arilje, som også leverte varene til hjemmet.

282 varer ble kjøpt, som følger:

-54 stk. store håndklær

-76 stk. undertøy

-76 stk. T-skjorter for jenter og gutter

-76 stk. pyjamas for jenter og gutter

Totalkostnaden for donasjonen var 19.951,17 kroner.

Direkte pengeinnsamling fra medlemmene av vår forening til denne humanitære aksjonen samlet inn 6910 kr. og resten av pengene ble betalt fra vår humanitære fondskonto. Hvis du tror at du kunne bidratt mer til denne humanitære aksjonen, står nummeret VIPPS 686439 fortsatt til tjeneste.

Humanitær Fondsstyret vil takke alle de som med sitt engasjement og hjelp gjennom donasjoner, månedlige donasjoner eller gjennom GRASROTMOTTAKER hjalp til i arbeidet til vårt Humanitære Fond samt alle de som tilberedte og solgte serbisk mat 20. november på Sølvberget.

Personalet ved "St. Sava"-skolen sendte oss også et takkebrev på vegne av barna

på skolens hjemmeside.

https://sososvsava.edu.rs/2021/12/24/donacija-udruzenja-srba-u-rogalandu-ivo-andric-24-12-2021/ 

Styret i Humanitær Fondet takker for samarbeidet


Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss