Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

🎭 Bračni prevrtljivci

.

Olga Odanović inviterer deg til forestillingen "Bračni prevrtljivci" den 29. oktober i Stavanger. 🤩🤗🎭

Du kan fortsatt kjøpe billetter med rabatt. Frem til 1. oktober koster billetter for foreningsmedlemmer 270 kroner og 350 kroner for de som ikke er medlemmer. Etter 1. oktober vil billettene koste 320 kroner for foreningsmedlemmer og 400 kroner for de som ikke er medlemmer i foreningen.

🎫Du kan kjøpe billetter via Vipps-appen, 808766.

🏟Sted: Bekefaret bydelshus (Hjalmar Johansens gate 4, 4019 Stavanger)

📅🕖Tidspunkt: 29. oktober klokken 18.00

Forestillingen er egnet for barn over 15 år. Det er muligheter for barnepass under forestillingen i Bekefaret-bygningen. Registrer barnet ditt for barnepass ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dette er en morsom komedie som vil få deg til å le hjertelig! Bli med Vanja, Emilija og Boris på et livs eventyr som kan være historien til oss alle. "Dette er en forestilling om skjebner rundt oss. Vennskap fra gymnastiden blir fornyet etter feiringen av avslutningen. Alt ser ut til å være som før, men det er flere 'men'. Kvinner, menn, jenter, gutter... i en virvelvind av yrker og situasjoner som bare livet kan skape." - Cile Neimarević

https://www.https://www.pozoriste-slavija.co.rs/bracni-prevrtljivci/

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss