Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Regelmessige seksjoner i andre halvdel av 2023.

.

 

Kjære medlemmer og venner,

Vi ønsker å informere dere om at våre faste aktiviteter har startet opp igjen i september. Hvis dere ikke har blitt medlemmer ennå, vil vi gjerne oppfordre dere til å delta og tilbringe kvalitetstid med oss!

▶️ Folkedansgruppen "Opančići" starter opp igjen søndag 20. september. Gruppen "Opančići" er dedikert til våre yngste medlemmer, barn i alderen 6 til 12 år. Aktivitetene vil finne sted på Madla bydelshus (Åsta Kongsmors gate 20, 4044 Hafrsfjord) hver onsdag fra 17.30 til 18.30. For mer informasjon, kan dere kontakte Bojana Zoranović på 40605656 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi ønsker også å takke Marina Ranđenović for hennes dedikerte innsats og mange års ledelse av "Opančići"💐. Vi ønsker også Bojana Zoranović lykke til med å lede "Opančići" fra dette året🍀🌸.

▶️ Folkedansgruppe for voksne og ungdom har allerede begynt, men det er fremdeles mulig å bli med, og vi ser frem til å ønske dere velkommen. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, bare godt humør og positivt engasjement! Øvelsene vil bli holdt på Madla bydelshus (Åsta Kongsmors gate 20, 4044 Hafrsfjord), hver torsdag fra 17.30 til 19.00. For mer informasjon, kan dere kontakte Gordana Milovanović på 96889498 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

▶️ Gratis svømming for foreningsmedlemmer er mulig hver mandag fra kl. 20.00 til 22.00 ved Auglend skole (Hjalmar Johansens gate 32, 4019 Stavanger). På grunn av begrensede plasser, kun 15 personer samtidig, må dere melde dere på på forhånd til Tanja Đurđević på telefon 900 27 751 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

▶️ Barnehage for førskolebarn (5 år gamle barn) holdes på Gausel skole (Gauselbakken 103, 4032 Stavanger) fra 9.45 til 11.15. For mer informasjon, kan dere kontakte Lejla Dinić på 40101935 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

▶️ Undervisning for skolebarn (fra 1. til 8. klasse)(fra 1. til 8. klasse) i tilleggsskolen avholdes også på Gausel skole (Gauselbakken 103, 4032 Stavanger). Undervisningen foregår:

    • Fra 9:45 til 12:00 for barn i første, tredje og fra femte til åttende klasse
    • Fra 12:15 til 14:30 for barn i andre og fjerde klasse

УHvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte lærerne Natasha og Sanja på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi vil også takke St. Dimitrije Thessaloniki menighet i Kristiansand for deres samarbeid med vår forening og for å ha donert bøker til barna i tilleggsskolen for dette skoleåret. Vi vil også takke familien Krasnić som har hjulpet oss med å skaffe bøkene til en rimelig pris.

▶️Vi vil snart starte med et gratis norsk språkkurs for våre medlemmer.

Kurset vil sannsynligvis bli avholdt online, og vi vil gi dere nøyaktig dato og tid snart. Du kan melde deg på en av to grupper, nybegynnere, A1/A2, eller avansert nivå, B1/B2. Send påmeldinger til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 451 34 970. Norsk språkkurs vil bli gjennomført i samarbeid mellom Stavanger kommune og Foreningen for serbere i Rogaland

▶️Til slutt, ikke glem, komedieshowet "Bračni prevrtljivci" med Olga Odanović, Miloš Đorđević og Sonja Knežević. Du kan kjøpe billetter med rabatt frem til 1. oktober: 270 kroner for foreningsmedlemmer og 350 kroner for de som ikke er medlemmer. Etter 1. oktober vil billettene koste 320 kroner for foreningsmedlemmer og 400 kroner for de som ikke er medlemmer. 🎫 Billetter kan kjøpes via Vipps-appen, 808766.

🏟 Sted: Bekkefarets bedehus (Hjalmar Johansens gate 4, 4019 Stavanger)

📅 🕖Tidspunkt: 29. oktober kl. 18:00

For de yngre barna vil det være tilsyn under forestillingen på Bekkefarets lokaler. Registrer barna for tilsyn via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss