Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Seminar om Barnevernet

.

Kjære medlemmer i Foreningen,

Anntal innvandrere fra Serbia og regionen øker stadig i Rogaland og det er på tiden å gjenta seminar om Barnevernet, som for første gang ble med stor suksess organisert av Foreningen i januar 2016.

Vi inviterer til seminar der representanter fra Barnevernet Stavanger kommer til å presentere følgende:

    Generell info om Barnevenet

    Hvordan sammarbeider Barnevern med familiene

    Hvordan sammarbeider Barnevern med foreninger og organisasjoner

Det blir mulig å stille spørsmål også.

Seminar blir avholdt på norsk. Vi sørger for oversettelse til serbisk om det blir behov for det.

Seminar blir arrangert på Madla bydelshus, 24. oktober kl.18-19:30. Madla bydelshus, Åsta Kongsmors gate 20, 4044 Hafrsfjord

Vi anbefaler seminaret til alle våre medlemmer og håper at mange vil ha anledning til å komme. Vi ber også alle videresende informasjon om seminaret til venner og bekjente. Invitasjon gjelder også de som ikke er medlemmer i Foreningen.

Vi ber alle som har noen spørsmål til Barnevernet, og de ikke ønsker å stille spørsmålet i plenum, sende disse spørsmålene på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller direkte til noen av styremedlemmer. Disse spørsmålene sender vi anonimt til Barnevernet og ber de svare på disse på seminaret.


Med mål å forbedre arbeidet sitt, Barnevern gjennomfører en del intervjuer og ankett der blant annet er følgende tema i fokus: hvilket bildet har innvandrere om Barnevernet, hvordan innvandrere vurderer Barnevernets fremgangsmåte og virkemidler, osv. Barnevern derfor inviterer alle som er intereserte å bidra med sin innspill å delta i intervjurunden/anketten. Opplysninger fra intervjuene er underlagt taushetsplikt og vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Mer informasjon om intervjuene/anketten vil bli delt på seminaret.


Med vennlig hilsen,

Styret i Foreningen


Kurs for de som er og de som ønsker å bli grundere

.

Ikke gå glipp av muligheten å melde deg på en av kursene I regi av selskapet «Skape». Alle kurs listet nede er gratis og på engelsk. Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes på: https://skape.no/index.php?p=kurskalender.

✅Introduction course for business startup (in English in Stavanger), October 17th, 2019 - English

✅Tax seminar Sole proprietorship - Limited companies, 30th of October 2019 (Stavanger) - English

✅Why low market budget requires smart communication, 7th of November 2019 (Stavanger) - English

✅Tax seminar Sole proprietorship - Limited companies, 4th of December 2019 (Stavanger) - English


„Državni posao“ spiller i Stavanger den 21. september

.

“Državni posao“ kommer til Stavanger med en ny og gøyal forestilling.
“Državni posao“ startet som et TV show i 2012. Autorene er Dimitrije Banjac, Nikola Skoric og Dejan Cirjakovic som også spiller i showet.
Etter at showet ble veldig populært bestemte de seg for å ta steget videre og lagde da en forestilling som het «Drzavni posao sa televizorom».
Denne gangen kommer de med deres nye forestilling som heter "Velika reforma". I denne forestillingen kommer vi til å finne ut, gjennom mye moro og latter, hva som inntraff disse tre arkivarene på vei inn i EU og hvordan de reagerte på dette.

Sted: Tastarusta skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger, Norge.
Forestillingen begynner kl. 19.00.
Billettene kan kjøpes på Vipps nr 115043.

Barnepass blir organisert på Tastarustå skolen. Vennligst send navn og alder til barnet til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For at vi skall kunne planlegge kapasitet, Registrer deg og send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du får lov til å gå inn i filmappen hvis du har en fil for denne filen / denne 15. siden.