Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Forestilling til Andjelka Prpic "Šta me snađe"

.

I samarbeid med serbisk forening RAS fra Oslo arrangerer vi forestilling til Andjelka Prpic "Šta me snađe", 31.1.2020.

Billettene kjøpes via Vipps nr. 115043. Billett pris er 250 nok. For Foreningens medlemmer 200 nok (med 20% rabatt).

Adresse: Tastarustå skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger
Forestilling begynner kl 19.

Vi organiserer barnepass.
Vennligst meld barna på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nyttårsfeiring 2020

.

Initiert av medlemmene av foreningen arrangerer vi en nyttårsfeiring og inviterer alle medlemmene og vennene til foreningen til å feire sammen Nytt år.

Feiringen finner sted 31.12.2019. fra kl 20, på Skipper Worse Ledaal, Erling Skjalgssons allé 10, 4009 Stavanger.

Ideen om å feire Nytt år sammen kom spontant opp, og selve feiringen har ingen kommersiell hensikt. Planen er å dele opp alle kostnadene blant de voksne deltakere. Den anslåtte prisen varierer avhengig av antall deltagere fra 200 til 300 kroner.

For at arrangørene skal planlegge og forberede feiringen på best mulig måte, er det nødvendig for alle interesserte å reservere plasser. Reserveringen gjøres via telefon:

Slavko - 45075412

Vladimir - 99870730

Goran - 98605444

Reservasjonene burde komme innen fristen, torsdag 19. desember

Merk at antall plasser er begrenset.

På grunn av den korte fristen ble det ikke organisert noen levende musikk.

Menyen:

Lammestek

Svinestek

For den yngste grillen

Kålsalat

brød

Brus

 

Det forventes at alle hjelper med å rydde opp lokalene etter feiringen.

 

Velkommen!

Planlagte aktiviteter vinteren 2019/2020

.

Våre kjære,

I påvente av snøen som stadig går forbi oss….

For den kommende perioden, noter følgende datoer i kalenderne:

Desember: 7.12. klokka 18, Pan Theatre fra Beograd kommer med nyttårsforestilling til barn "Rødhette sin nyttårseventyr". Adresse: Tastarustå skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger

Januar: 31.1. Anđelka Prpić sin komedie "Šta me snađe". Lokalet blir kunngjort senere. Billetter er i salg via Vips-appen.

Februar: 7. februar kl. 19.00 Årsmøte til Serbisk forening i Rogaland, i lokalene til Tjensvoll Bydelshus, Morgedalsveien 60, 4021 Stavanger

Flere aktiviteter er planlagt ved Serbisk spršk- og kulturverksted  (barneverksted til jul) og folklore seksjonen (forestilling av barne- og ungdomsseksjonen 8. desember på Den internasjonale kulturfestivalen). Mer informasjon blir gitt ut senere.

Vi inviterer alle medlemmer av foreningen som er interessert i å være med på å organisere noen av de kommende arrangementene til å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Vi informerer  også om at i samsvar med vedtekten for Foreningen, skal i følgende Årsmøte velges: styreleder og to styremedlemmer. Sete i styret for ansvarlig for foreningens økonomi er ledig. Andre ledig plass i styret vil avhenge av antall og affiniteter til de som melder sin interesse for å bli del av styret

 

Vi inviterer alle interesserte til å melde sin interesse innen 10. januar 2020 for å engasjere seg i styret. Styremøter holdes en gang i måneden. Styret er i prinsippet ikke eksekutivkomite for prosjekter og seksjoner, med mindre medlemmene av styre selv ønsker å engasjere seg i organisasjonen av prosjekter og seksjoner.

For mer informasjon ring 97177693 eller skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi vil informere også om at det er én ledig stilling i organisasjonskomiteen i Humanitærfondet, og vi inviterer medlemmene til å melde sin interesse for å påta seg dette ansvaret. Søknadene sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Avstemningen vil bli avholdt på Årsmøtet.

 

Styret