Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Fotballag "Ivo Andric" - 4. plass

.

Fra fotballturnering i Porsgrunn, fotballag "Ivo Andric", brakte det gode nyheter om å vinne 4. plass i turneringen av totalt 16 lag som deltok. I et intervju med treneren og spiller Milos Plazinić får vi vite at til tross for mangel på trening, er dette en stor suksess for dem og at de ikke hadde håpet på en så høy plass. Milos sier at de kan gjøre det bedre og de skal prøve å gjøre en innsats for å enda bedre plasering neste år.

Milos roste alle gutter og uttrykte at dette er en god start, og nå gjennstår det å trene og spille sammen for at teamet skal ha gode sjanser til å kjempe om topplasseringen neste år. I tillegg sier Milos at det var bra organisert turnering, samt underholdning på kvelden var perfekt, og alt det takket være Serbisk Forening Telemark "Srpska Kruna".

Fotballaget takker også hovedsponsoren "Doorman AS" for økonomisk støtte og mulighet for å delta i denne turneringen.

Vårt team besto av følgende unge menn:

  • Mladen Petrovic
  • Milos Plazinic
  • Dalibor Vojinovic
  • Ivan Nestorovic
  • Filip Hrnjez
  • Sasa Hrnjez
  • Marko Randjelovic

I tillegg til den store suksessen til hele teamet, viste våre gutter at blant dem har vi også gode skyttere som Ivan Nestorović som ble kåret til beste målscorer i turneringen, og scoret åtte mål. Foreningen gratulerer Ivan og ønsker ham å fortsette i samme rettning..

Foreningen er stolt av teamet og dets suksess med tanke på den korte tiden de hadde til å forberede seg, men vi håper at disse gutta vil fortsette å trene og at neste år blir enda bedre. Foreningen vil gjøre sitt beste for å skaffe teamet en permanent plass for trening.

Vi vil gjerne takke alle gutta på fotballaget, ledet av Milos Plazinić, trener og spiller på laget, og selvfølgelig ønsker vi dem alle lykke til i fremtiden.

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss