Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Påminnelse: En uke til foredrag "Jovan Cvijić museet i Beograd – 50 års jubileum" og auksjon av bilder med tema "Hjemlandet i all sin skjønnhet"

.

Vi inviterer den 28.oktober kl 13 til Tjensvoll bydelshus på foredrag "Jovan Cvijić museet i Beograd – 50 års jubileum" og auksjon av bilder med tema "Hjemlandet i all sin skjønnhet"

Vår gjest, Marija Stošić, senior kurator for museet «Jovan Cvijić» i Beograd, kommer til å holde foredrag om Jovan Cvijić-museet i Beograd, om livet og arbeidet hans, og om hans viktigste prestasjoner. Prosjektet er finansiert av Kultur og informasjonsdepartementet i Serbia.

Det ville vært gledelig å se så mange ungdomer som mulig i denne forelesningen, som er den første i en rekke arrangementer vi ønsker å arrangere, som er rettet mot å fremme serbisk kultur, historie og tradisjon gjennom forelesninger om Serbere med betydningsful bidrag i områder som vitenskap, literatur, osv.

Etter forelesning kan du også delta i auksjonen av bilder med tema «Hjemlandet i all sin skjønnhet». All inntekt vil bli donert til Serbisk språk og kulturskole for innkjøp av hjelpemidler og arbeidsutstyr i undervisningen.

Det er fremdeles mulig å donere bilder for auksjonen. Reglene kan du lese her

Vi organiserer aktiviteter for barn, og lett bevertning for voksne og barn i etterkant av forelesningen.

Med vennlig hilsen,
Styre i Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss