Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Kurs i serbisk språket

.

Diaspora kontor ved ordføreren i byen Nis, Fakultet for filosofi, Universitetet i Nis og OCD "Proaktiv" invitere medlemmer av diasporaen i alderen 7 til 30 år til å søke om en gratis tre-måneders kurs i serbiske språket i løpet av Skype (Skype).
 
 
Etter den vellykkede gjennomføringen av pilotprosjektet i løpet av 2014 i regi av Direktoratet for samarbeid med diaspora og serbere i regionen ved Utenriksdepartementet i Republikken Serbia vil fortsette å organisere og forbedre slike klasser. Målet med prosjektet er å popularisere serbiske språket i diasporaen gjennom peer utdanning, eller holde individuell undervisning i serbiske språket gjennom Skype for ungdom fra diaspora holdt av Institutt av serbiske språk og filologi studenter ved Fakultet for filosofi.
 
Interesserte barn og unge fra diasporaen kan søke om plass fra 15 januar til 22 februar 2015. Klassene vil bli gjennomført fra 23 mars til 19 juni 2015, og ved kurs slutt vil deltakerne motta et sertifikat for gjennomføring, Fakultet for filosofi i Nis (med de nevnte nivå av kunnskap).
 
Klassene vil bli avholdt to ganger i uken i 45 minutter, med vilkårene som er enige mellom lærer og student. Fakultet for filosofi i Nis og Kontoret for samarbeid med diasporaen Nis vil passe på at alt foregår i riktige klasser og forventet tempo.
 
Alle interesserte bør fylle ut og sende inn søknad til Kontoret for samarbeid med diasporaen ved byen Nis på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tittelen: Skype klasser. På bakgrunn av søknaden, vil kontoret velge par av lærer-elev. Registrering kan lastet ned fra nettsiden til Kontoret for diasporaen i Nis.
 
Det er viktig at den potensielle studenten har et solid datamaskin med høyttalere og et kamera og en god internettforbindelse, har grunnleggende kunnskaper i engelsk og serbisk språk og lærelyst. For mer informasjon, vennligst kontakt Kontor for samarbeid med diaspora ved ordfører i byen Nis på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
 

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss